fbpx

Hurtig levering

Click & Collect

5.0 ud af xx anmeldelser

Sikker betaling

Fri fragt over 600,-

Tilly and the buttons "Agnes"

DKK125.00 Pr. stk.

Få afsendt dine varer allerede i dag!     
–      Bestil inden kl. 14.

Ikke på lager

Fri fragt over 600,-

Hurtig levering

Click&Collect

Tilly and the buttons “Agnes” bluse i et klassisk snit , men med mulighed for super fedt pufærme og fint rynk med barm. Bemærk at mønsteret er på engelsk, men jeg vedlægger en grundig ordliste.

Sy dine egne jersey toppe med dette begyndervenlige mønster. Dette symønster har trin for trin instruktioner og nyttige tips, hvis du syr i jersey på en almindelig symaskine – overlocker er ikke nødvendig at have til dette mønster, men den kan også bruges! Agnes er en tætsiddende jersey top, hurtig at sy og med god pasform, som færdiggøres med rib ved halsudskæringen. Vælg mellem lange eller korte ærmer, almindelig eller rynkede ærmer, rundhalset eller rynket sweetheart halsudskæring – otte mulige kombinationer. Utrolig behagelig at have på og utrolig alsidig. Agnes er bestemt til at blive en stabil del af din garderobe, som du vil blive ved at sy!

Syerfaring – Erfaren begynder

Stofanbefalinger – Let til medium strækstof såsom jersey, viskose jersey eller uld jersey. Tjek at stoffet, på tværs, kan strækkes mindst 25% længere end sin oprindelige længde.
Aldrig2Ens @ Copyright 2020

Tilmeld dig og bliv klubmedlem

Du får:

-Klubrabatter op til 60%,
-Klubpoint hver gang du handler = kontant rabat ved næste køb
– Vælge først af begrænsende partier
– Nyhedsbrev m.m