Hurtig levering

Click & Collect

5.0 ud af xx anmeldelser

Sikker betaling

Fri fragt over 600,-

Om Mig

Det er intet mindre end en årelang drøm, der er gået i opfyldelse med denne shop, så tak fordi du er her og støtter min lille virksomhed.

Mit navn er Tine Schwiecker, jeg er bosat i skønne Køge. Her bor jeg sammen med min mand og to sønner. Vi bor i landlige omgivelser kun 2.5 km fra Køge centrum. Det er også her jeg har min shop, som du kan komme og besøge.

Jeg har syet passioneret i ca. 8 år, og er udpræget kreativ. Den irriterende type, som får alt med hænderne til at se let ud.

Jeg har prøvet lidt af hver og er uddannet konditor og folkeskolelærer. 

Jeg falder altid for det lidt skæve, og det tiltaler mig når noget ikke er traditionel. Det er også derfor, at du i min shop, finder stoffer og tilbehør som ikke findes andre steder. Jeg arbejder også på at få trykt mine egne unikke stoffer.

Mange kreative sy-hilsner fra
Tine

Mine veninder om mig

”Tine er ubeskriveligt kreativ. Hun kommer på idéer, som jeg aldrig har set før. Hendes flotte, farverige og spraglede kjoler gør én glad og hun kan få mig, til at gå i noget, jeg aldrig selv vil have valgt. Tine er imødekommende og lyttende til ens egne tanker og ideér. Hun er top dygtig, og jeg ville aldrig være betænkelig, ved at købe nogle af hendes produkter.”  – Christina


”Tine er altid sød, smilende og meget imødekommende. Hendes helt store drøm har i mange år været at arbejde selvstændigt inden for den kreative genre. Om du har brug for et godt fif, en sjov idé eller noget tredje, er Tine den rette til opgaven. Hun står til en hver tid klar med idéer til at sammensætte stofferne, så det ser super godt ud.” – Simone

Medieomtale

Følg med på Instagram

0

Tilmeld dig og bliv klubmedlem

Du får:

-Klubrabatter op til 60%,
-Klubpoint hver gang du handler = kontant rabat ved næste køb
– Vælge først af begrænsende partier
– Nyhedsbrev m.m

OBS! Husk at aktivere din konto.
Der kommer en mail – TJEK EVT I SPAM.