fbpx

Hurtig levering

Click & Collect

5.0 ud af xx anmeldelser

Sikker betaling

Fri fragt over 600,-

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om
dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien
af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles
oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi
uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke
tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet
anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el.
tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre
statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som
f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se
vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du
sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for
dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer
optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet
indeholder cookies fra tredjeparter.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger
er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne
informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder
dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer
dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via
websitet.

Vi
indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og
tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer,
geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det
omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster
informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og
betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login
eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har
truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger
hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet
eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i
strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne
bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have
størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og
betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at
fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere
vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne
opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi
sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren
af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at
angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om
din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på,
geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i
det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er
tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til
målretning af annoncering.

Vi
benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data.
Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem
til egne formål.

Videregivelse
af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver
samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan
give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi
behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at
oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver
behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er
forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom
kan ske til: kontakt@innovato.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine
personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet
ejes og publiceres af:

Aldrig2ens -Stofsalg

Højdevej 3,

4600 Køge

Telefon:
+45 41406969

Email:
hej@aldrig2ens.dk

Aldrig2Ens @ Copyright 2020